Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Header-8

 

Welke boodschap wilt u verzenden?

We bieden ook ondersteunende diensten aan. u kunt hierbij denken aan het selecteren en printen van adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken. maar zelfs druk- en kopieerwerk behoort tot de mogelijkheden, waarmee we het ondernemen voor u makkelijker maken.

Adressen

De attentiewaarde van direct mail is hoog en het zet de ontvanger snel aan tot actie. Postnned kijkt met u welke adressen het meest interessant zijn, denk daarbij aan doelgroepselectie, postcodegebieden, demografische of lifestylecriteria. We denken graag met u mee over het verspreidingsgebied, de doelgroep en de te behalen conversie van uw mailing.

Teksten

Ziet u op tegen het schrijven van uw teksten? Dit hoeft geen enkel probleem te zijn! Postnned kan uw teksten schrijven en opmaken, we hebben gedegen tekstschrijvers die voor u de teksten schrijven, waardoor uw doelgroep op de juiste manier benaderd wordt.

Drukwerk & Handling

Drukken of printen, vouwen, insteken of adreslabels maken, uw mailing kunnen we compleet verzorgen, zodat deze snel en eenvoudig verzonden kan worden.

Totale mailing

Ofwel, wanneer u dus het volledige proces tot en met het verzenden van uw mailing wilt uitbesteden, dan hebben we de expertise voor een succesvolle boodschap met een hoge attentiewaarde voor uw doelgroep in huis. We willen graag met u meedenken en adviseren u waar nodig, om tot het door u gewenste resultaat te komen!