Pakket bezorgd als je klant thuis is..

Makkelijk en snel pakketten versturen

De Groenste pakketservice

Postnned pakketservice is de groenste bezorger op het gebied van logistiek en pakketten. De pakketten worden regionaal namelijk elektrisch bezorgd. Postnned is de enige groene pakketservice in de provincie Groningen en Drenthe. Op deze manier bespaar je geld door onze scherpe tarieven en spaar je het milieu. 

Heb je een pakket waarvan het ophaal- en afleveradres binnen onze bezorgregio ligt? Dan is onze pakketservice de voordeligste keuze voor jou! We halen het pakket gratis bij je op en bezorgen het de volgende dag voor je. Snel en groen.

Met pakketten van Postnned krijg je standaard:

  • Een Transparant tarief
  • Verzekering
  • Handtekening voor ontvangst
  • Bezorging in heel europa

 

Ook geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

NIWO

NIWO vergunning

Postnned BV is in het bezit van een NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer waarvoor een gespecialiseerde opleiding moet worden gevolgd. Hierdoor is nationaal en internationaal vervoer mogelijk met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Hierdoor is het maximale laadvermogen in principe onbeperkt. 

 

 

Tarieven pakketten versturen

Aantal pakketten per jaar Next day 
1 - 1000 € 6.00
1001 - 5000 € 5.75
5001 - 10000 € 5.50
10001 - 20000 € 5.25
20000 + *op aanvraag

Alle tarieven zijn inclusief handtekening voor ontvangst, Track & Trace en verzekering. Alle tarieven zijn exclusief collectie en BTW.