Over ons..

Postnned staat voor een unieke aanpak!

Al zijn we eigenlijk niet zo uniek in wat we doen, we doen allemaal ongeveer hetzelfde, we zijn wel uniek in wie we zijn, in hoe we eruit zien, in de dromen die we hebben, in het samenspel van karaktereigenschappen, talenten, vaardigheden en kennis die we hebben opgedaan.

En toch onderscheiden we ons, zo bieden we de mogelijkheid om het poststuk volledig voor je te ontwerpen, teksten te schrijven en na akkoord ook te drukken. We denken met je mee over de doelgroepselectie, de meest efficiënte manier van postverspreiding en het daadwerkelijke verspreidingsgebied. Om vervolgens op basis daarvan een eerlijk advies te geven voor een zo groot mogelijk bereik en een optimale attentiewaarde!
En zelfs kunnen we ondersteunen in direct marketing en online adverteren met onze nieuwste dienst Marketing PLUS.

We doen het graag anders, persoonlijke betrokkenheid met passie, plezier en professioneel advies op maat, want elke klant, branche of bedrijf is weer anders.
We zijn zelf al heel lang ondernemer, we weten dus hoe kostbaar je tijd is en we helpen je dan ook graag met onze volledige dienstverlening en met al onze kennis en ervaring.

Een stuk persoonlijker!