Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Header-11

Marketing-PLUS-darkMarketing Plus

Wilt u meer uit reclame & marketing halen dan u nu doet? Groot gelijk; de juiste mediamix van online en offline communicatie doet wonderen voor het succes van uw onderneming. Ga voor Marketing Plus van Postnned, de totaalpartner in communicatie.

 

Marketing Plus: totaalpartner in online & offline communicatie

Heeft u een zakelijke brief die u wilt verzenden naar uw volledige klantenbestand? De verleiding is groot deze direct op de post te doen. Toch loont het eerst na te denken over het doel van deze brief. Wilt u snel informatie overbrengen op veel mensen, dan is het misschien zinvoller om daarnaast voor een online kanaal te kiezen.

Met Marketing Plus haalt u uw eigen communicatieadviseur in huis. Samen met u gaan we kijken naar uw doelstellingen en beoordelen we hoe u deze het best kunt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld meer klanten door heel het land, of gaat u voor naamsbekendheid onder een specifieke doelgroep? Wat u wilt bereiken vormt de basis voor onze aanpak.

We zijn vooral trots omdat we het enige postbedrijf in Nederland zijn met dit concept!

Lees meer

 Nieuws

Postnned bestaat 20 jaar en daar zijn we ongelooflijk trots op! Een moment om stil te staan bij wat we hebben bereikt, maar ook om aandacht te hebben voor hoe we de komende 20 jaar invulling willen gaan geven aan onze organisatie. Want we zijn nog lang niet klaar!

We zijn het jaar goed begonnen met onder meer nieuwe diensten, nieuwe huisvesting, een nieuwe naam, een nieuw logo en de daarbij behorende nieuwe huisstijl.
We danken onze trouwe partners voor het rotsvaste vertrouwen van de afgelopen jaren en uiteraard onze eigen medewerkers voor hun tomeloze inzet.
Na 20 jaar kijken we met gepaste trots terug, maar vooral ook met vertrouwen naar de toekomst!

 

Met vriendelijke groet,

Jaap en Trijnie Zuur