Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Bereiken

Als u weet wie u wilt bereiken weten wij hoe!

Uw post bezorgen we met een 100% dekking in Nederland. Zakelijke adressen voor uw direct mail, een persoonlijke boodschap voor iemand.. via Postnned heeft u toegang tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressendatabase van Nederland. Ook kunnen we uw huis-aan-huis verspreiding in de regio samen laten vallen met de postbezorging, dit geeft niet alleen een hogere kwaliteit van bezorging, maar ook de attentiewaarde is vele malen hoger.

We denken mee over het verspreidingsgebied, de doelgroep en de te behalen conversie van uw mailing. Bij Postnned gaan we de uitdaging aan om gericht uw doelgroep te bereiken.

Kwaliteit

Postnned staat garant voor optimale resultaten!

Als franchisenemer van Sandd bezorgen we elk poststuk met een unieke Sandd-code, waardoor we het logistieke proces van sortering tot bezorging kunnen volgen. De kwaliteit van de bezorging wordt elke bezorgdag gemeten door Sandd en door ons eigen callcenter.

 

Meer respons

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat wat u via de brievenbus verstuurd 10x keer meer respons oplevert dan via e-mail. Overvolle mailboxen, slimmere spamfilters en frauduleuze spammers zorgen voor afnemende respons. Tegelijkertijd is uw boodschap via de brievenbus ook een stuk persoonlijker. 

Een actueel en volledig adressenbestand is de basis voor een succesvolle Direct Mail campagne.