Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Offerte aanvragen

Marketing-PLUS-darkMarketing Plus

Wilt u meer uit reclame & marketing halen dan u nu doet? Groot gelijk; de juiste mediamix van online en offline communicatie doet wonderen voor het succes van uw onderneming. Ga voor Marketing Plus van Postnned, de totaalpartner in communicatie.

 

Marketing Plus: totaalpartner in online & offline communicatie

Heeft u een zakelijke brief die u wilt verzenden naar uw volledige klantenbestand? De verleiding is groot deze direct op de post te doen. Toch loont het eerst na te denken over het doel van deze brief. Wilt u snel informatie overbrengen op veel mensen, dan is het misschien zinvoller om daarnaast voor een online kanaal te kiezen.

Met Marketing Plus haalt u uw eigen communicatieadviseur in huis. Samen met u gaan we kijken naar uw doelstellingen en beoordelen we hoe u deze het best kunt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld meer klanten door heel het land, of gaat u voor naamsbekendheid onder een specifieke doelgroep? Wat u wilt bereiken vormt de basis voor onze aanpak.

 

DoelgroepcentraalUw doelgroep staat centraal

line
Of het nu gaat om een online actiepagina of huis-aan-huisverspreiding; de doelgroep staat centraal. Met Marketing Plus maakt u optimaal gebruik van de juiste mediakanalen om het gesprek met uw doelgroep aan te gaan. Postnned: de eerste postbezorger die voor u de kracht van online en offline bundelt.

 

Postbezorging-icon
Postbezorging
Een grote groep ontvangers bereiken waar u de controle over heeft? Postnned heeft jarenlange ervaring in het regionaal en landelijk verspreiden van geadresseerd drukwerk.
Online
Online actiepagina
Digitaal kunt u altijd actueel blijven, ook zonder nieuwe website. Een actiepagina binnen uw eigen website biedt de uitstraling van een nieuwe site, toegespitst op die speciale actie of reclame.
QRcode
QR-code
U kent ze vast: die geblokte barcodes op producten. De klant hoeft deze QR-code alleen maar in te scannen met een mobiele telefoon en u leidt hem naar een internetpagina of stuk tekst. De perfecte link tussen offline en online!
Huisaanhuis
Huis-aan-huis
Wilt u een grote groep bereiken in een bepaald gebied? Door het te combineren met postbezorging, biedt Postnned met huis-aan-huisverspreiding een kostenefficiënte oplossing met hoog rendement.
campagne
Google Adwords
Bent u wat de klant zoekt? We ondersteunen u in uw Google Adwords, waar uw advertentie tussen specifieke zoekresultaten komt te staan. Bepaal uw eigen budget en Postnned meet direct effect!
Layar
Layar
Loopt u al voorop op het gebied van digitaal drukwerk? Pioniers tillen hun drukwerk tot een hoger niveau met Layar, waarmee drukwerk via uw smartphone verandert in bewegend beeld. Breng drukwerk tot leven!
Ondersteuning
Ondersteuning mailing
Het optimale halen uit uw online én offline mailingen? Postnned levert advies, ontwerp en drukwerk om u volledig te ontlasten op communicatiegebied.
Email
E-mailmarketing
Een groot online bereik? Via een e-mailnieuwsbrief verstuurt u een commerciële boodschap naar een lange interessante lijst ontvangers. Uw boodschap komt prominent in de inbox van de klant!
Banners
Banners
Het liefst zou u overal online aanwezig willen zijn. Dat kunnen we u niet beloven, maar banners komen het meest in de buurt! Met deze online advertenties kiest u zelf de sites waar uw reclame getoond wordt!
Doelgroep
Doelgroepselectie
Zoveel mogelijk mensen bereiken, of toch liever de juiste mensen bereiken? Door te filteren in onze database, selecteren we de doelgroepen die u wilt bereiken. Voor effectief bereik en een optimale attentiewaarde.
Facebook
Facebook-advertenties
Gericht adverteren op social media? Dan is Facebook geschikt! Adverteerders op Facebook kunnen hun reclame inrichten op leeftijd, geslacht en zelfs interesses van de gebruiker. Meetbaar, efficiënt en betrokken!
Vragen? Vertel het ons!
line
Bel ons: 0599 651056
Vul online uw formulier in:
contact