Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Postnned een vertrouwde partner!

In Drenthe zijn we twintig jaar geleden begonnen, we hadden als…

Meer bereiken ..

Als u weet wie u wilt bereiken weten wij hoe!
Uw post bezorgen…

Voor al uw poststromen!

 
Welke boodschap wilt u verzenden?
We bieden ook ondersteunende…

Effectief, kostenbesparend en betrouwbaar

We bezorgen uw geadresseerde drukwerk door heel Nederland, dit…

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Previous Next Play Pause

De zakelijke postbezorger

 

Als franchisenemer van Sandd willen we klanten verbinden door producten en informatie te verzenden. Met passie en betrokkenheid halen we het beste uit onszelf om klanten maximaal te laten profiteren van onze inzet, kennis en ervaring. 

Bij Postnned worden klanten als partners gezien, gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit en zijn we meer dan ooit gericht op de toekomst.

Tegen de marktontwikkelingen in zijn we de afgelopen jaren blijven groeien. Onze naam is veranderd, maar het doel en de focus blijft hetzelfde. We bewaken elke bezorgdag de kwaliteit van onze bezorging en doen er alles aan om u als klant zo optimaal mogelijk te begeleiden. Want we geloven in een duurzame relatie met onze klanten en onze omgeving.

Met het bezorgen van post als kernactiviteit hebben we in onze samenwerking met Sandd 7.473.000 ingangen in Nederland.

Het nieuwe sorteer-en verdeelcentrum aan de Tinnegieter in Stadskanaal is sinds kort de thuisbasis van waaruit alle bezorg- en verspreidingsacties hun weg vinden.


Nieuw bij Postnned: Marketing PLUS

Marketing PLUS

 

Wilt u meer uit reclame & marketing halen dan u nu doet? Groot gelijk; de juiste mediamix van online en offline communicatie doet wonderen voor het succes van uw onderneming. Ga voor Marketing Plus van Postnned, de totaalpartner in communicatie.

Uw doelgroep staat centraal
Of het nu gaat om een online actiepagina of huis-aan-huisverspreiding; de doelgroep staat centraal. Met Marketing Plus maakt u optimaal gebruik van de juiste mediakanalen om het gesprek met uw doelgroep aan te gaan. Postnned: de eerste postbezorger die voor u de kracht van online en offline bundelt.

 Lees meer

Marketingpakket PLUS Folders QR Code Layar Mailingservice E-mailmarketing Doelgroepselectie Google Adwords Facebook Banners Online actiepagina Post


De marketing strategie van uw bedrijf: Dat is waar het begint!

Welke weg u inslaat voor de komende jaren, wordt uitgangspunt voor uw marketing? Waar gaat u op inzetten? Klopt dat met waar behoefte aan is en wat doen concurrenten?

Uw marketingbudget is kostbaar en u zoekt hiervoor betrouwbare media waarmee u het hart van uw doelgroep bereikt? Wij kunnen voor u Offline en Online marketing en campagnes combineren. Een boodschap via meerdere kanalen verspreiden is nog effectiever dan alleen DM of Huis aan huis verspreiding. Onderzoeken hebben aangetoond dat dit leidt tot meer respons! Onderzoek wijst ook uit dat mailen via de brievenbus hoger scoort ten opzichte van bijvoorbeeld e-mail als het gaat om de eerste indruk, attentiewaarde, opvallen, respons, waardering en de tijd die men er aan besteedt! Langzamerhand komen zelfs Marketeers er ook achter dat alleen internet niet zaligmakend is.
Maar bij een combinatie van offline en online marketing vult dit elkaar aan en versterkt dit uw boodschap.


Even wat onderzoekscijfers:
29% van de ondernemers vindt online marketing ( zeer ) belangrijk” en “36% vindt marketing ( zeer ) belangrijk.” En ruim driekwart van de ondernemers die aan marketing doen, heeft ook online marketingactiviteiten.


De verwachting is dat dit de komende jaren een grote vlucht neemt en steeds meer omarmd wordt en de activiteiten en budgetten steeds meer worden gepland. Een groot deel van de ondernemers die de Online activiteiten plant, heeft groei als doelstelling. Zes van tien ondernemers heeft in 2015 geadverteerd, denk daarbij aan bijvoorbeeld gedrukte media, adverteren op internet, buitenreclame, radio en televisie. Ruim de helft van de ondernemers die online adverteert, doet dit met Google AdWords. Ruim 30% adverteert op Facebook en opvallend is dat met 40% op Facebook de meeste bedrijfsprofielen worden aangemaakt. Het percentage ondernemers met een website is inmiddels gestegen naar 76%.

Hoe belangrijk is marketing voor uw onderneming?

We helpen u graag bij het selecteren van de juiste mix om uw doelstelling te bereiken. Deze mix bepaalt de mate van effectiviteit van uw campagne of reclame uiting. Afhankelijk van uw doelstellingen, aanbod, doelgroep, targets, website, uiteraard uw budget en de boodschap die u wilt communiceren, wordt samen met u het juiste marketing pakket samengesteld. Uw doelstelling zou bijvoorbeeld groei, continuïteit of zelfs meer naamsbekendheid kunnen zijn.
Het juiste marketing pakket is altijd maatwerk. Elke mix is mogelijk.  Wij stellen een doelgericht en op maat gemaakt marketing pakket op voor uw bedrijf. Dit kan dus campagnes en Online/ Offline marketing bevatten waarbij kwaliteit onze nummer 1 prioriteit is. Samengevat, wij bieden u de juiste marketing strategie voor uw bedrijf.


Wat levert het op?

 • meer klanten
 • hogere omzet
 • betere vindbaarheid
 • verbetering zichtbaarheid
 • meer inzicht in de markt
 • verbeteren communicatie
 • meer kennis over klanten


Ons concept van boodschap versterkers heeft een unieke positie in Nederland, we zijn het enige postbedrijf met dit marketing concept en in de toekomst gaan we dit nog verder ontwikkelen en uitbreiden! U kunt bij ons zelfs met een QR-code op bijvoorbeeld uw folder, communiceren met uw klanten!

Overzicht van ons Postnned marketingpakket Plus:

 • Post
 • Folder
 • Mailingservice
 • Doelgroepselectie
 • Google AdWords
 • Banners
 • Layar
 • Facebook
 • Online actiepagina
 • E-mailmarketing
 • QR-code
Maak een afspraak0599 - 65 10 56
Stuur ons een e-mailinfo@postnned.nl
Bezoek onsTinnegieter 58 9502 EX Stadskanaal