Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Postnned een vertrouwde partner!

In Drenthe zijn we twintig jaar geleden begonnen, we hadden als…

Meer bereiken ..

Als u weet wie u wilt bereiken weten wij hoe!
Uw post bezorgen…

Voor al uw poststromen!

 
Welke boodschap wilt u verzenden?
We bieden ook ondersteunende…

Effectief, kostenbesparend en betrouwbaar

We bezorgen uw geadresseerde drukwerk door heel Nederland, dit…

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Previous Next Play Pause

De zakelijke postbezorger

 

Als franchisenemer van Sandd willen we klanten verbinden door producten en informatie te verzenden. Met passie en betrokkenheid halen we het beste uit onszelf om klanten maximaal te laten profiteren van onze inzet, kennis en ervaring. 

Bij Postnned worden klanten als partners gezien, gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit en zijn we meer dan ooit gericht op de toekomst.

Tegen de marktontwikkelingen in zijn we de afgelopen jaren blijven groeien. Onze naam is veranderd, maar het doel en de focus blijft hetzelfde. We bewaken elke bezorgdag de kwaliteit van onze bezorging en doen er alles aan om u als klant zo optimaal mogelijk te begeleiden. Want we geloven in een duurzame relatie met onze klanten en onze omgeving.

Met het bezorgen van post als kernactiviteit hebben we in onze samenwerking met Sandd 7.473.000 ingangen in Nederland.

Het nieuwe sorteer-en verdeelcentrum aan de Tinnegieter in Stadskanaal is sinds kort de thuisbasis van waaruit alle bezorg- en verspreidingsacties hun weg vinden.


Nieuw bij Postnned: Marketing PLUS

Marketing PLUS

 

Wilt u meer uit reclame & marketing halen dan u nu doet? Groot gelijk; de juiste mediamix van online en offline communicatie doet wonderen voor het succes van uw onderneming. Ga voor Marketing Plus van Postnned, de totaalpartner in communicatie.

Uw doelgroep staat centraal
Of het nu gaat om een online actiepagina of huis-aan-huisverspreiding; de doelgroep staat centraal. Met Marketing Plus maakt u optimaal gebruik van de juiste mediakanalen om het gesprek met uw doelgroep aan te gaan. Postnned: de eerste postbezorger die voor u de kracht van online en offline bundelt.

 Lees meerMaak een afspraak0599 - 65 10 56
Stuur ons een e-mailinfo@postnned.nl
Bezoek onsTinnegieter 58 9502 EX Stadskanaal