Inloggen voor bezorgers op het bezorgersportaal van Postnned.

Bereiken

Bereiken

Uw post bezorgen wij met een 100% dekking in Nederland. Of het nu gaat om zakelijke adressen voor uw direct mail of een persoonlijke boodschap voor iemand, via Postnned heeft u toegang tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressendatabase van Nederland. Ook kunnen we uw huis-aan-huis verspreiding in de regio samen laten vallen met de postbezorging, dit geeft niet alleen een hogere kwaliteit van bezorging, maar ook de attentiewaarde is vele malen hoger.

We denken mee over het verspreidingsgebied, de doelgroep en de te behalen conversie van uw mailing. Bij Postnned gaan we de uitdaging aan om gericht uw doelgroep te bereiken.

Kwaliteit

Postnned staat garant voor optimale resultaten

Als franchisenemer van Sandd bezorgen we elk poststuk met een unieke code, waardoor het logistieke proces van sortering tot de bezorging gevolgd kan worden.  De kwaliteit van de bezorging wordt elke bezorgdag gemeten en recente kwaliteitscijfers geven weer dat we landelijk het hoogst scoren. Een mooi compliment voor onze bezorgers en voor u als klant de zekerheid van een succesvolle bezorging. 

 

 

Meer respons

De zonnige toekomst van brievenbusreclame

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat wat u via de brievenbus verstuurd 10x keer meer respons oplevert dan via e-mail. Overvolle mailboxen, slimmere spamfilters en frauduleuze spammers zorgen voor afnemende respons. Tegelijkertijd is uw boodschap via de brievenbus ook een stuk persoonlijker. 

Een actueel en volledig adressenbestand is de basis voor een succesvolle Direct Mail campagne.